U bent hier: Home / Tentoonstellingen / Vorige tentoonstellingen / Tentoonstellingen 2017 / FOCUS. Sébastien Bonin

FOCUS. Sébastien Bonin

16.02 > 14.05.2017

Focus op een ontluikende Belgische kunstenaar. We nodigen hem uit een van zijn werken tentoon te stellen en te integreren in de zalen van de vaste museumcollectie. Dit seizoen, ondekt Sebastien Bonin.

Sébastien Bonin maakt betoverende, geheimzinnige werken. Zijn werken lijken vooraf te gaan aan elke menselijke of dier-lijke aanwezigheid, wat zorgt voor een immaterieel effect. Ze wekken een sfeer van eenzaamheid in het leven, waarbij de afwezigheid duidelijk voelbaar is.      

Het scheppingsproces vormt de kern van Bonins werk. Het betreft een lang, ingewikkeld procedé, waarbij olieverf-schildering en zilverdruk-fotografie met elkaar worden vermengd.
Gebruikmakend van een reeks fysische en scheikundige processen stelt Sébastien Bonin de regels die verbonden blijven met de ‘goede’ fotografie ter discussie, net als de waarde van het beeld, de informatie en het gebruik van digitale technieken.

Info : www.sebastienbonin.com
Meet the artist : 27.04.2017 – 19:00

Gratis vernissage: woensdag 15.02.2016 – 18:30 > 21:00
 


Komt u op 15 februari naar onze vernissage?


We raden u voor uw gemak aan het openbaar vervoer te gebruiken (bus 71, halte Museum van Elsene). Parkeergarages in de buurt: Tulp en Flagey.

Kinderwagens, buggy's, bagage of rugzakken: geen toegang.

Op deze uitzonderlijke avond worden extra veiligheidsmaatregelen genomen. Het is bijgevolg mogelijk dat de toegang tot het Museum in de loop van de avond beperkt wordt.

Bedankt voor uw begrip.

Document acties