U bent hier: Home / LAST CALL DINNER

LAST CALL DINNER

LAST CALL DINNER - woensdag 14 maart 2018

18u30 > 23u

Naar aanleiding van de sluiting van het museum organiseert vzw De vrienden van het Museum van Elsene op woensdag 14 maart 2018 een groot benefietevenement in de vorm van het galadiner LAST CALL DINNERHet diner vindt plaats in het fantastische kader van het Museum zelf.

Bij deze gelegenheid willen we de liefhebbers van het Museum van Elsene bijeenbrengen om samen een fonds op te richten dat zal worden gebruikt om bepaalde projecten te financieren die tijdens de sluiting worden uitgevoerd: didactische activiteiten voor de jeugd, nieuwe communicatiemiddelen ontwikkelen, steun voor de aankoop en restauratie van de werken, een digitale database van de verzameling aanleggen...
Tevens zal het architecturale project worden voorgesteld, net als het activiteitenprogramma dat tijdens de werkzaamheden wordt georganiseerd.

De hele avond zal baden in de onvergetelijke sfeer van het centrale thema: de Belgische kunst. Van de decoratie over de animatie tot de gerechten zal alles in het teken staan van een schitterende en feestelijke belgitude !

 

Praktische info :
14 maart 2018 : bijzondere feestavond LAST CALL DINNER
Opening van de deuren om 18.30 u, bezoek aan de vaste collectie. Einde van de avond om 23 u.
Prijs : 250€/persoon

Info en inschrijvingen : amimuseexl[a]gmail.com

 

In partnerschap met

 

Main Sponsors

 

 

 

 

 

 

Major Sponsors

 

Steunen

 

 

 

 

 

 

 

 

Document acties